Ronde Verstelbare Spiegel - Roestvrij Staal - Diameter 32 cm

Ronde spiegel van roestvrij staal voor industrieel gebruik, kan worden versteld naar wens.

Deze spiegel geeft een beter overzicht van de productielijn en voldoet aan de International Food Standard. Door het roestvrij staal is de spiegel een sterke en onbreekbare concurrent op het gebied van industriële spiegels. De IFS certificatie maakt de spiegel zeer geschikt voor voedselproducties, maar kan ook nuttig zijn op andere werkplekken, zoals instellingen of magazijnen.

De verstelbare spiegel is gemakkelijk te monteren aan de muur en heeft een diameter van 32cm. De spiegel is gemaakt voor indoor gebruik.

€ 472,00 € 390,08
In stock
SKU
BR-020197

Meer informatie
ProductnaamRonde Verstelbare Spiegel - Roestvrij Staal - Diameter 32 cm
Diameter (mm)320
VormRond
MateriaalRoestvrij staal
GebruikBinnen
KleurenRoestvrij staal
FrameZwart
LeveringstijdBel voor leveringstijd
CertificatieIFS Food Meewerkend
Geschikt voorSupermarkt, Bouwmarkt, Scholen en instellingen, Magazijn, Politie, Voedselproductie, Productie
InstallatieMuur
MontagestukkenInclusief flexibel steunstuk
VerstelbaarheidVerstelbaar

Ronde Verstelbare Spiegel - Roestvrij Staal

Deze roestvrij stalen spiegel is een flexibele oplossing voor een productiespiegel. De meeste industriële kwaliteitsspiegels hebben een vaste positie, maar met deze spiegel kunt u de kijkrichting zo vaak veranderen als u wilt.

IFS gecertificeerd

Wanneer een veiligheidsspiegel voldoet aan de IFS - International Food Standard - bent u als voedselproducent verzekerd en hoeft u zich geen zorgen te maken. Veel Europese retailers eisen een IFS certificering van hun leveranciers in de gehele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat de omstandigheden van de productie veilig zijn. De spiegels met een IFS certificaat geven aan dat u veiligheid, legaliteit en kwaliteit van uw productie belangrijk vindt.
Het IFS-certificaat geeft aan dat de spiegel onbreekbaar is en daarom niet kan splinteren en geen risico's kan veroorzaken.

Montage en afmetingen

De verstelbare spiegel is gemakkelijk te bevestigen aan de muur of het plafond en kan gemakkelijk versteld worden. De spiegel is gemaakt voor indoor gebruik.
De spiegel heeft een diameter van 32cm en de buis waaraan de spiegel bevestigd is, is 31cm. De kleine ronde plaat om de spiegel te bevestigen heeft een diameter van 10cm.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit product of als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste spiegel, dan bent u welkom om ons te bellen of een e-mail te sturen naar info@safegear.dk. Wij helpen u graag.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?