Inspectiespiegel 30 cm - Roestvrij Staal

Robuuste inspectiespiegel van roestvrij staal is een handige spiegel voor het controleren en onderzoeken van plekken op vliegtuigen, vrachtwagens en andere grote voertuigen.

Ontworpen voor politiewerk en grenscontrole.

Tijdens inspectie is het gemakkelijker om objecten te inspecteren op eventuele beschadigingen, enz.

De reflectie zorgt voor een 1:1 kijk.

Voor de verlichting kunt u een zaklamp kopen die zeer licht schijnt. De zaklamp die bevestigd is aan de houder, verlicht het controlegebied. Het licht kan verwijderd worden van de houder en gebruikt worden als gewone zaklamp.

€ 310,00 € 256,20
In stock
SKU
BR-077100

Meer informatie
ProductnaamInspectiespiegel 30 cm - Roestvrij Staal
Diameter (mm)300
VormRond
MateriaalRoestvrij staal
GebruikBinnen, Buiten
KleurenRoestvrij staal
SpiegeltypeInspectiespiegels - Inspectiespiegels zijn ideaal voor inspectie van alle typen voertuigen of andere plaatsen die u niet gemakkelijk handmatig kunt bereiken. Geschikt voor monteurs, op luchthavens of voor politiewerk.
LeveringstijdBel voor leveringstijd
Geschikt voorPolitie
VerstelbaarheidVerstelbaar

Inspectiespiegel 30 cm - Roestvrij Staal

Ontwikkeld voor inspecties door de politie of bij de grenscontrole. De spiegel kan gebruikt worden om nauwe gebieden te inspecteren en helpt bij het vinden van fouten, verstopte objecten of schade.
Vooral gebruikt voor het inspecteren van vliegtuigen, vrachtwagens, bussen en andere grote voertuigen.

Extra kenmerken

Het oppervlak van de inspectiespiegel vertoont een reflectie van 1:1. Voor de verlichting kunt u een zaklamp kopen die zeer licht schijnt. De zaklamp die bevestigd is aan de houder, verlicht het controlegebied. De zaklamp kan verwijderd worden en gebruikt worden als gewone zaklamp.

Materiaal van goede kwaliteit

Het sterke roestvrij staal vereist geen onderhoud en het oppervlak van de spiegel is gepolijst voor een heldere reflectie. Roestvrij staal heeft het voordeel dat het niet versplintert en daardoor geen veiligheidsrisico vormt.
De inspectiespiegel is gemaakt van kwaliteitsvol roestvrij staal (RVS) van klasse 1.4301.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste spiegel? Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail, wij helpen u graag.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?