Volledige 360° koepelspiegel - Roestvrij staal - IFS gecertificeerd

Bent u op zoek naar een effectieve, goedkope en duurzame oplossing voor betere observatie en controle op de werkplaats?
Onze volledige koepelspiegel in roestvrij staal biedt een volledig kijkbereik van 360° en voldoet aan de International Food Standard. De IFS-certfificering maakt dat deze koepelspiegel zeer geschikt is voor voedselproducties.

De koepel heeft een diameter van 60cm en het roestvrij staal maakt de koepel onbreekbaar zodat hij niet kan splinteren wanneer hij geraakt wordt.
Koepelspiegels kunnen gebruikt worden voor verbetering van veiligheid op veel plekken zoals instellingen, magazijnen, winkels, enz.

De koepelspiegel kan bevestigd worden aan het plafond of opgehangen worden met kettingen. Een ketting is verkrijgbaar op deze pagina.
Het gepolijste oppervlak van de spiegel zorgt voor een kristalheldere reflectie.

€ 685,00 € 566,12
In stock
SKU
BR-020310

Meer informatie
Productnaam Volledige 360° koepelspiegel - Roestvrij staal - IFS gecertificeerd
Diameter (mm) 600
Vorm Koepel
Materiaal Roestvrij staal
Kleuren Roestvrij staal
Spiegeltype Volledige dome - Volledige bolle spiegels bieden overzicht met een hoek van 360° en worden gebruikt als een groter perspectief nodig is. De spiegel is gebogen en kan aan de muur of aan het plafond worden bevestigd met behulp van de vier bevestigingsgaten.
Certificatie IFS Food Meewerkend
Gebruik Binnen, Buiten
Geschikt voor Bouwmarkt, Supermarkt, Scholen en instellingen, Magazijn, Voedselproductie, Detailhandel, Productie
Installatie Plafond
Montagestukken Voorbereid
Verstelbaarheid Vast

Volledige 360° Koepelspiegel - Roestvrij Staal - IFS Gecertificeerd

Een volledige koepelspiegel geeft uitstekend overzicht van het gebied en geeft de werknemers een beter overzicht en meer controle over de productie, instellingen, magazijnen, enz. Er zijn geen grenzen aan het gebruik van deze koepelspiegel omdat deze kan bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid in veel verschillende situaties.

Beste kenmerken

- Betere reflectie van licht
- Makkelijke montage
- Voorkomt dode hoeken
- Een veiligheidsoplossing die lang meegaat zonder onderhoud
- Geschikt voor veel industrieën

IFS gecertificeerd

Wanneer een spiegel voldoet aan de IFS - International Food Standard - bent u als voedingsproducent verzekerd en hoeft u zich geen zorgen te maken. Veel Europese retailers eisen een IFS certificering van hun leveranciers in de gehele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat de omstandigheden van de productie veilig zijn. De spiegels met een IFS certificaat geven aan dat u veiligheid, legaliteit en kwaliteit van uw productie belangrijk vindt.
Het IFS certificaat geeft aan dat de spiegel onbreekbaar is en daarom niet kan splinteren en geen risico's kan veroorzaken.

Montage en afmetingen

De koepelspiegel is gemaakt van roestrij staal (RVS) van klasse 1.4301 (AISI 304) en is gepolijst voor een heldere reflectie. De rand heeft gaten voor montage.
De dikte van het materiaal is 1,25mm en de spiegel heeft een diameter van 600mm

De koepelspiegel heeft voorgeboorde gaten en kan op het plafond bevestigd worden met schroeven of u kunt een set van kabels kopen om de koepel van het plafond te laten hangen om de spiegel dichter op de items of mensen te krijgen die u graag zou willen observeren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste veiligheidsspiegel? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail, wij helpen u graag verder.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?