Spionspiegel - Zicht vanaf één richting

Spionspiegels worden gebruikt op plekken waar het gewenst is om andere mensen te observeren terwijl de observeerder niet gezien kan worden. De meest klassieke situatie voor het gebruik van deze spiegel is de verhoorkamer op het politiebureau of voor verkopers om te zien wat er gaande is in de winkel zonder dat mensen het weten.

De spionspiegel is gemaakt van gelaagd veiligheidsglas met een dikte van 6mm. Deze spionspiegel wordt alleen op maat gemaakt, dus neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie.

Bel voor prijs
In stock
SKU
BR-010210

Meer informatie
ProductnaamSpionspiegel - Zicht vanaf één richting
Diameter (mm)0
Hoogte - Extern (mm)0
Breedte - Extern (mm)0
VormRechthoekig
GebruikBinnen
KleurenAls afbeelding
SpiegeltypeSpionspiegels zijn gemaakt van eenrichtings gelaagd veiligheidsglas, ideaal voor verhoorkamers. Deze spiegels maken het mogelijk om andere mensen te observeren terwijl de waarnemer niet kan worden gezien.
LeveringstijdBel voor leveringstijd
Geschikt voorPolitie
InstallatieMuur
VerstelbaarheidVast

Spionspiegel - Zicht vanaf één richting - Maatwerk

Gemaakt voor observatie van mensen en objecten van één kant van het glas. De persoon aan de andere kant kan niet door het glas kijken. Vaak gebruikt voor politieverhoor, maar kan gebruikt worden naar wens.

Maatwerk

Deze spionspiegel kan alleen besteld worden als maatwerk, wat u de mogelijkheid geeft om de afmetingen naar wens te kiezen. De prijs van de spiegel is afhankelijk van de afmetingen.

Materiaal

De spionspiegel is gemaakt van 6mm gelaagd veiligheidsglas en is gemaakt van hoge Duitse kwaliteit.

Neem contact met ons op

Bent u geïntereseerd in de spionspiegel en weet u de gewenste afmetingen, laat het ons weten en wij zullen u helpen is het bestel proces. U kunt ook een e-mail sturen naar info@safegear.com

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?