KWT 900 - Inbraaktest Grade 0 - Codeslot

KWT zijn compacte wapenkluizen met inbraakcertificatie Grade 0 volgens DIN EN 1143-1.

Ideaal voor het opbergen van pistolen en/of munitie. Dankzij het design van het interieur is deze kluis ook uitstekend geschikt voor de opslag van andere waardevolle objecten, zoals horloges, juwelen, geld, of documenten.

De KWT Wordt geleverd met een dubbelbaard hoge-veiligheidssleutelslot (inclusief twee sleutels) of een elektronisch codeslot voor twee gebruikers. Met zijn vierzijdige deurvergrendeling is deze kluis zeer goed beveiligd tegen inbraakpogingen.

Voor extra veiligheid is de kluis te verankeren aan de vloer en/of aan de muur. Standaard geleverd met 8 bouten zowel als verankeringsmateriaal.

€ 1.040,00 € 859,50
Op voorraad
SKU
FT-202200-60360
  • Grade 0 is the first grade certification class. More resistant than S1 and S2.

Meer informatie
Productnaam KWT 900 - Inbraaktest Grade 0 - Codeslot
Kluistype KWT - Wapenkluis gecertificeerd in Grade 0 voor het opbergen van pistolen en/of munitie. Ook ideaal voor het opbergen van autosleutels dankzij de 8 inbegrepen schroeven. Hoogbeveiligde deur dankzij de vierzijdige vergrendeling.
Kluisopslag Medicijnen, Sleutels, Wapens
Kleuren RAL 7024 (Grafietgrijs)
Inbraakclassificatie GRADE 0
Testmethode tegen inbraak EN 1143-1
Slot Codeslot
Type slot EM2020BR5010 (Format 21), 1x9V battery
Battery & emergency opening 9 V, Batteries can be replaced from the outside
Gewicht - (kg) 31.00
Capaciteit - Liter 5
Capaciteit - Wapens -
Hoogte - Extern (mm) 405
Breedte - Extern (mm) 360
Diepte - Extern (mm) 209
Hoogte - Intern (mm) 325
Breedte - Intern (mm) 271
Diepte - Intern (mm) 55
Deuropening - Hoek 180 Graden - externe scharnieren
Deurbouten 4-zijdige bouten
Verankering Vloer, Muur

KWT - Grade 0 Inbraaktest Wapenkluis - Beschikbaar met Sleutelslot of Codeslot

De KWT is een wapenkluis, gecertificeerd in Grade 0 conform de norm DIN EN 1143-1.
Wordt geleverd met een pistoolhouder van schuim waar 5 pistolen in passen. Pas de indeling van uw kluis aan door extra planken of pistoolhouders aan te schaffen.
Al is de KWT bedoeld voor de opslag van wapens, deze is gemakkelijk aan te passen voor uw doeleinden. De kluis is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de opslag van juwelen, documenten, en andere waardevolle spullen.

Belangrijke Gegevens

De KWT Wordt geleverd met een dubbelbaard hoge-veiligheidssleutelslot (inclusief twee sleutels) of een elektronisch codeslot voor twee gebruikers. Het zilverkleurige handvat steekt ongeveer 12 mm uit. De deur is ontworpen met een vier-zijdig slot en kan worden geopend tot een hoek van 180°. De scharnieren zitten aan de rechterkant.

De wapenkluis is uitgerust met een gat aan de onderkant voor verankering aan de vloer, verder heeft deze ook gaten in de achterkant voor verankering aan de muur indien gewenst. Standaard geleverd met 8 bouten en met verankeringsmateriaal.

De standaard kleur van deze kluis is Grafietgrijs (RAL 7024).

Slotopties

De KWT kan worden geleverd met een sleutelslot of een elektronisch codeslot. Als er meerdere gebruikers van toepassing raden wij het codeslot aan, aangezien deze twee gebruikerscodes kan onthouden.

Aanpassignen zijn beschikbaar: extra planken, extra pistoolhouders, interne kluizen, scharnieren aan de tegenovergestelde kant, kleur naar keuze.

Contacteer ons

Heeft u vragen over het product, of zoekt u advies over de juiste configuraties? Aarzel niet om ons te raadplegen!

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?