Halve 180° koepelspiegel - Roestvrij staal - IFS gecertificeerd

Met een halve koepelspiegel kan je observeren in een hoek van 180° en controleren wat er gaande is op kantoor, in de winkel, in het magazijn, in de instelling of bij de productie.
Er is geen limiet in het gebruik van deze spiegel, dus als uw bedrijf een betere manier van observatie zoekt, zou deze koepelspiegel een oplossing kunnen zijn.
De koepelspiegel is IFS gecertificeerd - gekeurd op basis van de International Food Standard, wat de spiegel ook ideaal maakt voor voedselproducties.

Gemaakt van roestvrij staal, een sterkere spegel zal u niet snel vinden. Het materiaal kan niet versplinteren en is daardoor onbreekbaar. De halve koepelspiegel heeft voorgeboorde gaten voor bevestiging en heeft een diameter van 60cm.

€ 651,00 € 538,02
In stock
SKU
BR-020314

Meer informatie
Productnaam Halve 180° koepelspiegel - Roestvrij staal - IFS gecertificeerd
Diameter (mm) 600
Vorm Koepel
Materiaal Roestvrij staal
Kleuren Roestvrij staal
Certificatie IFS Food Meewerkend
Gebruik Binnen, Buiten
Geschikt voor Bouwmarkt, Elektronica, Supermarkt, Scholen en instellingen, Magazijn, Politie, Voedselproductie, Detailhandel, Productie
Installatie Muur
Montagestukken Voorbereid
Verstelbaarheid Vast

Halve 180° Koepelspiegel - Roestvrij Staal

Een halve koepelspiegel kan bevestigd worden aan de muur om een beter zicht van de zijkanten te krijgen. De 180° hoek is handig om op smalle plekken te kijken waar u normaal weinig om de hoek ziet.

Een halve koepel kan gebruikt worden op veel plekken zoals magazijnen, fabrieken, en instellingen. Een beter zicht kan ongelukken voorkomen die veroorzaakt worden door rijdend vrachtverkeer.

Geen limiet in het gebruik van de halve koepelspiegel. Hier zijn een aantal voorbeelden:
- Opslag en magazijn: op een T-splitsing kan een halve koepel zorgen voor veiliger verkeer en hierdoor ongevallen voorkomen.
- Instellingen: scholen, opvang en psychiatrische instellingen, enz. de koepelspiegels kunnen helpen bij het observeren van personen in grote ruimten.
- Productielocaties: betere observatie van de productielijn om fouten te identificeren en storingen en blokkades te voorkomen.
- Winkel/kassa: stop de winkeldief door beter zicht op wat er gaande is in de winkel.

IFS gecertificeerd

Wanneer een spiegel voldoet aan de IFS - International Food Standard - bent u als voedingsproducent verzekerd en hoeft u zich geen zorgen te maken. Veel Europese retailers eisen een IFS certificering van hun leveranciers in de gehele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat de omstandigheden van de productie veilig zijn. De spiegels met een IFS certificaat geven aan dat u veiligheid, legaliteit en kwaliteit van uw productie belangrijk vindt.
Het IFS certificaat geeft aan dat de spiegel onbreekbaar is en daarom niet kan splinteren en geen risico's kan veroorzaken.

Montage en afmetingen

Deze halve koepelspiegel is gemaakt van kwaliteitsvol roestvrij staal (RVS) van klasse 1.4301 (AISI 304). Het oppervlak van de spiegel is gepolijst voor een optimale reflectie. De rand rondom de spiegel heeft voorgeboorde gaten voor gemakkelijke bevestiging aan de muur.
De dikte van de koepel is 1,25mm en de diameter van de koepel is 60cm.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over dit product? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste veiligheidsspiegel? Neem contact met ons op per tefefoon of stuur een e-mail naar info@safegear.dk, wij helpen u graag.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?